Topview Mast Pro

De Topview Mast Pro is het eerste type Topview Mast van Topview Solutions. Sinds 2007 wordt deze mast aangeboden. Uiteraard is deze gedurende de afgelopen jaren aangepast aan technologische ontwikkelingen en feedback van klanten. De Topview Mast Pro is het eerste model, maar zeker niet achterhaald!

De Topview Mast Pro wordt dagelijks ingezet door onder andere diverse politie-eenheden, verspreid door heel Europa. Door de robuustheid en het optimale gebruik van kwaliteitsproducten, is de Topview Mast Pro zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Wij kunnen dan ook met trots melden dat de eerst geleverde masten (2007) nog steeds volop en intensief in gebruik zijn.

De Topview Mast Pro is gemaakt van het lichtgewicht materiaal carbon, wat een gegarandeerde stijfheid van de mast biedt, zelfs voor zwaardere typen camera’s. De Topview Mast Pro is standaard voorzien van een6.7 inchLCD kleurenmonitor met snelkoppeling systeem en oplaadbare accuset, interne bekabeling met XLR, snelkoppeling ten behoeve van de camera en bestickering, voorzien van uw eigen tekst of logo. Het steuntje bovenaan de mast biedt u de gelegenheid de Topview Mast Pro tegen de muur te plaatsen of op de grond te positioneren wanneer u de mast niet in gebruik heeft.

Het interne bekabelingsysteem biedt een gegarandeerd signaal tussen de camera en monitor, wat snel en effectief werken garandeert.

Een van de onderscheidende aspecten van de Pro uitvoering is de toepasbaarheid van camcorders. Middels de afstandsbediening van de camcorder kan de volledige zoomfunctie bediend worden, evenals diverse menufuncties. Bij DSLR spiegelreflex camera’s zijn deze functies niet bedienbaar middels afstandsbediening. Daarbij biedt een camcorder, middels directe schakeling via de afstandsbediening, de mogelijkheid tot combinatie van (HD) filmopnames en schitterende foto’s. Zo kunt u, terwijl de mast volledig uitgeschoven is, de switch maken tussen video-opnamen en fotografie.

Bijkomende benodigdheden voor de Topview Mast Pro zijn de afstandsbediening en videokabel van uw camera. Desgewenst kunnen deze items door Topview Solutions geleverd worden. Indien u in het bezit bent van deze items, dan kan u er ervoor kiezen deze zelf aan te leveren.

Optimaal geschikt voor: zowel lichte- als zwaardere typen camera’s en camcorders, dagelijks gebruik.

Toepasbaarheid camera’s en camcorders Topview Mast Pro

Het is mogelijk diverse camera’s en camcorders op de Topview Mast Pro toe te passen. Door toepassing van de camcorder wordt een breder bereik haalbaar; naast fotografie kan de Topview Mast ook gebruikt worden voor (HD) filmopnames. Door de verwisselbare kabels is het mogelijk meerdere typen camera met eenzelfde mast te combineren of de combinatie te maken tussen een (spiegelreflex) camera en een camcorder. Ook is het mogelijk met meerdere personen, waarbij ieder een eigen type camera heeft, de Topview Mast te gebruiken. Simpelweg de kabels verwisselen en de Topview Mast Pro is geschikt voor het gewenste type camera.

Er zijn een aantal voorwaarden waaraan een (spiegelreflex) camera dient te voldoen wil deze geschikt zijn voor gebruik in combinatie met de Topview Mast Pro, te weten:

- er dient een afstandsbediening beschikbaar te zijn voor het gewenste type camera;

- de camera dient te beschikken over een analoge video uitgang;

- bij DSLR-camera’s (spiegelreflex) is de live view functie vereist;

De toepasbaarheid van camcorders op de mast is, in principe, volledig. Echter, wegens pictogrammenweergave op de monitor, wat niet ieder type camcorder weergeeft, willen wij u graag adviseren over de mogelijkheden.

Mocht u twijfelen over de toepasbaarheid van uw camera/camcorder op de Topview Mast Pro, dan zoeken wij uiteraard graag de mogelijkheden voor u uit.

Bent u niet in het bezit van een (geschikte) camera/camcorder? Door de samenwerking met CameraTools Apeldoorn bieden wij u een passend advies.

Comments are closed.