Organisatie informatie

Sinds 2006 ontwikkelt Topview Solutions producten waarbij het bedenken van praktische oplossingen voor beeldvastlegging centraal staat. Naast diverse klantgerichte oplossingen, biedt Topview Solutions sinds 2007 de Topview Mast aan.

De Topview Mast is in de periode 2007 tot heden voortdurend aan ontwikkelingen onderhevig geweest. Technische ontwikkelingen en wensen van de klant maken het product tot wat het vandaag de dag is: praktisch, handzaam en flexibel. Ook nu staat de ontwikkeling niet stil: Topview Solutions houdt zich voortdurend bezig met ontwikkelingen binnen de markt en onderzoekt hoe zij hier voordeel uit kan halen.

De meest recente ontwikkeling is de verbreding van het assortiment naar een drietal uitvoeringen Topview Masten: de Basic, Premium en de Pro. Allen betreffen zij hetzelfde productkenmerk: een handzame, uitschuifbare éénpootstatief (monopod) met monitor en afstandsbediening. Het verschil in de masten uit zich in de uitvoering en materiaalgebruik. Drie verschillende uitvoeringen; ieder ontwikkeld met oog voor detail, gebruikersgemak en uiteraard kwaliteit.

Kwaliteit staat voortdurend centaal bij Topview Solutions: wij streven ernaar producten te leveren met de hoogst haalbare kwaliteit. Een continue proces in de ontwikkeling bevindt zich dan ook in het vraagstuk: ‘Hoe kunnen we onze producten kwalitatief verbeteren?’. Deze kwaliteit uit zich in de reeds geleverde Topview Masten: onder andere politie-eenheden, welke de Topview Mast dagelijks inzetten, werken al vele jaren (sinds 2007) intensief, met veel plezier en zonder enige problemen met de Topview Mast.

Uiteraard wil Topview Solutions de bestaande klanten ook laten profiteren van de recente ontwikkelingen, daarom bieden wij de ‘Modificatie Service’: u houdt uw Topview Mast up-to-date door ombouw naar de laatste standaarden. Meer informatie hierover vindt u onder Service & Garantie.

Comments are closed.