Fotografie

Unieke afbeeldingen onderscheiden de fotograaf!

De Topview Mast is voor alle soorten fotografie inzetbaar: architectuur, sport, evenementen, natuur… Uiteraard zijn dit niet alle mogelijke fotografievormen, maar slechts een greep uit de gebruikersgroep van de Topview Mast.

Een fotograaf is altijd op zoek naar een unieke afbeelding, onafhankelijk van het specialisme. En unieke afbeeldingen, dat is precies wat de Topview Mast biedt. Door positionering op diverse hoogten kunnen afbeeldingen worden vastgelegd welke normaliter moeilijk, met een hoop klimwerk en gevaarlijke capriolen, of niet vast te leggen zijn. We hoeven u als fotograaf natuurlijk niet uit te leggen welk effect hoogtepositionering op uw afbeeldingen heeft, daarom wijzen wij u hier alleen op de praktische voordelen.

De Topview Masten Premium en Pro zijn gemaakt van het materiaal carbon, wat het mogelijk maakt zonder enig probleem of risico met zware typen camera’s te werken. Uitschuiven kan op iedere gewenste hoogte, tot maximaal 5,5 meter. De Topview Mast kan in uitgeschoven toestand verplaatst worden, dus als uw standpunt niet ideaal is, kan u er voor zorgen dat deze wel ideaal is, zonder de mast in te schuiven. Door het compacte formaat is de Topview Mast eenvoudig mee te nemen. Daarnaast is deze binnen één minuut inzetbaar.

Comments are closed.